referencer – Ryst.dk

Det siger vores kunder

”I forbindelse med teambuilding i vores salgsteam, havde vi fornøjelsen af at have RYST på besøg. RYST var gennem hele forløbet imødekommende samt fleksible og tilrettelagde arrangementet efter vores behov. Heidi og Dominique har været yderst professionelle velforberedte. De formår at skabe sjove og trygge rammer, så alle deltagere er med samt bliver udfordret i at komme ud af deres comfort zone. Fantastisk energi og præstation, med indsigt på en uformel og meget professionel måde”
Peter Dahl
International Sales Manager, Vero Moda
"Vi har været meget glade for samarbejdet med Heidi og Dominique. Fantastisk engagerede og professionelle gennem hele processen. Flot koreografi og super show. Alle tilbagemeldinger har været fyldt med begejstring."
Annette Frimand Rasmussen
Marketing Manager / ID Identity
"Vi har brugt RYST til vores danseområde på LEGO World, hvor vi engagerer gæster i alle aldre i dans og sjov med LEGO Friends. Hertil var Heidi og Dominique booket til vores event i alle 4 dage og leverede en præstation helt i top fra start til slut. Der var fyldt på dansegulvet under hele eventen og de fik alle med på dansen og spredte mange smil og stor glæde hos vores gæster."
Line Ann la Cour
Eventansvarlig Lego World
"Vi har samarbejdet med Ryst i forbindelse med en Morgenfest event for alle elever på Rønde Gymnasium uden alkohol. Eventet var en del af Kræftens Bekæmpelse kampagne "Fuld af Liv" Ryst var med til at sætte gang i festen på et ellers uvant tidspunkt. De var gode til at få folk med og der var liv på dansegulvet. Ryst var meget professionelle i deres tilgang til arbejdet, og vi giver de varmeste anbefalinger videre."
Marianne Ahrenkiel Søgaard
Sundhedskonsulent, Syddjurs Kommune